Aanmelden
Aanmelden

Welkom in de online omgeving van Zwembad de Venne. Op deze pagina kunt u zichzelf of uw zoon/dochter inschrijven voor zwemles of andere doelgroep lessen.

Kosten van Zwemles ABC zijn 39 euro per maand en worden via een automatische incasso geïncasseerd. Hogere diploma's kosten 30 euro per maand en gaan ook via een automatische incasso.

Vanaf de leeftijd van 3 jaar is het mogelijk uw kind in te schrijven voor wachtlijst diploma A. Om uw kind aan te melden, kiest u de les waarvoor u uw kind wilt aanmelden. Als u voor een dag heeft gekozen, geeft dit geen garantie dat uw kind altijd op deze dag of tijdstip blijft zwemmen. We proberen hier uiteraard rekening mee te houden maar het kan zijn dat een vervolggroepje op een andere dag of tijdstip wordt gegeven. Dit komt vooral voor bij de diploma's B en C 

Wij vragen € 20,= inschrijfkosten. Als u het inschrijfformulier volledig invult krijgt u vanzelf een betaallink. Alleen als het inschrijfgeld is betaald kunnen wij uw kind oproepen. Mocht de betaling niet lukken neem dan even contact met ons op.


Op dit moment is er voldoende plek op de wachtlijst. Zodra er plaats is in de lesgroep zullen wij telefonisch contact met u opnemen.


Internet Zwemscore Module